CXF Partnerit & palvelut

ForeC Advisors - Limetropy - ImproveIT - FIBRES

CXF (Customer Experience+Foresight) yhteistyössä Limetropy (Espanja/Meksiko), ImproveIT (Ruotsi) ja ForeC Advisors (Suomi) täydentävät toisiaan asiakaskokemuksen hallinnan ja kehittämisen, asiakaskuuntelun ja näistä syntyvän ennakoivan tiedon hyödyntämiseksi. Asiakaskokemuksen laadullinen kehittäminen, uusien palveluiden ideointi, innovaatioprosessin kehittyminen ovat asioita joita asiakkaat arvostavat. Palveluittemme myötä asiakkaat voivat valita aloittaako tietolähteitten ja kanavien auditoinnista tai liiketoiminnan teemasta yhtälailla kuin teknologisista ratkaisuista avullamme. Tietolähteiden tarkistaminen, semantiikka, heikkojen signaalien luokittelu kytkeytyvät osaksi Salesforce, AI ja BI -ratkaisuja. Tarvittaessa teemme yhdessä asiakaspolun kuvaamiseen,  asiakasprofiloinnit ja määritelemme kohtaamispisteet. Toisaalta jos nämä on jo tehty on siihen helppo istuttaa asiakaskuuntelun ja asiakaskokemuksen hallinnan välineet osana CXF -palveluamme.

Ottamalla asiakas alerting toiminnon käyttöön voi myymälävastaava / toimipisteen ryhmäpäällikkö saada välitöntä hälytys /ja WOW-palautteet mobiililaitteeseensa. Välitön ongelmanratkaisu nostaa osaltaan asiakastyytyväisyyttä samoin kuin mahdollistaa hyvän co-creation työskentelyn aloituksen. Toimipisteen seurantaa voidaan koostaa myös alueelliseen  seurannan mittarointiin. Kerätystä asiakaskokemus tiedosta syntyy  suunnitelmat ja kehitystavoitteet esimerkiksi brandi tietoisuuden kasvattaminen, strateginen palvelun lanseeraaminen tai palveluprosessien yhtenäistäminen ja käyttöönoton varmistaminen näkyvät loppujen lopuksi tulosrivillä. Jatkoksi voimme tarjota jotain muutakin ainutlaatuista kuten: tietolähteiden kehittäminen strategiseksi tietovirraksi ja tässä datan osa-alueen, heikkojen signaalien arvioiminen, mittaaminen ja kehittäminen muutosten ennakointivälineeksi. . Mikä parasta tietojohtamisen konseptimme myötä lähtö alusta alkaen ja tullen ennakoinnin toteutuksiin on mahdollista paloittain ja käyttäen myös jo valmiina olevia osa-alueita apuna.

 

Palveluittemme avulla asiakkaat voivat kasvaa laatupalvelutoimittajaksi, erinomaisen brandikokemuksen toimittajaksi ja ollen valmiina myös markkinamuutosten ennakoinnin myötä tuleviin muutostarpeisiin ennen kilpailijoitaan.  

Tietojohtamisen palvelut

Active

On-line asiakashaastattelu ja kyselyt, kevyt & syväluotaus

Active

CX kehityspalvelut 

Active

Ennakointi & heikot signaalit
systematiikan kehityspalvelut

Active

On-line asiakashaastattelu ja kyselyt, kevyt & syväluotaus