• ForeC Advisors

Sopeudu tai kuole

Kaikki puhuvat innovaatioista, muutosten tuomista haasteista, väärin kohdistuneista henkilöresursseista ja asiakaskokemuksesta. Toisaalta samaan aikaan uusia biotuote yrityksiä syntyy ja isommatkin yritykset ovat aloittaneet muutoksen organisaatiossaan. On olemassa jo merkittäviä suomalaisiakin esimerkkejä siitä mitä voidaan saavuttaa kunhan ollaan liikkeellä ajoissa ja edetään tietoisesti valitsemaamme suuntaan. Suomi korkean osaamisen maana on ollut kärkipaikoilla kun uusia teknologioita on hyödynnetty. Viime vuosina on Suomi kuitenkin pudonnut kehityksen kelkasta monilla alueilla.

Toimenpiteitä tarvitaan.

Olemme tehneet ja nähneet miten paljon hyvällä systemaattisella tietojohtamisella voidaan saavuttaa ennen näkemättömiä mahdollisuuksia, miten projekti suuntaa organisaatiota oikeaan suuntaan ja millaisia keinoja saadaan markkinoiden haltuun ottamiseksi.

Ei tiedolla johdettu yritys jää odottelemaan kilpailijan edistymistä vaan se pyrkii ennakoimaan muutoksia ja toteuttaa niitä ketterästi ennen muita. Toisaalta ketterä organisaatio on ohut ja läpinäkyvä tiedon jakelun suhteen jolloin saavutetaan sitoutumista ja päätösten nopeutta osana itse toiminnallisuutta. Tietojohtaminen on strateginen ase, ymmärrä sisäinen tilanteesi, mieti kilpailutilanteesi lähde liikkeelle, pienellä tai isolla kunhan liikut eteenpäin asiassa. Jos strategiasi edellyttää nopeaa toimintaa niin panosta sen mahdollistamiseen. Missään tilanteessa ei kannata jäädä paikalleen odottamaan.

Kilpailutilannetta ja muutoksia miettivän kannattaa lukea oheinen lähtökohtien perusteita kuvaava oppaamme. Tulemme mielellämme kertomaan lisää tarvittaessa. Varaa tunti aikaa, lue ja mieti. CXM-F Playbook.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki