• ForeC Advisors

Asiakaskokemusta ja ennakointia yhteistyö alkaa

Päivitetty: 14. jouluk. 2017

Asiakaskokemuksen kehittämisen kansainvälinen yhteistyö alkaa

Limetropy (Espanja/Meksiko), ImproveIT(Ruotsi) ja ForeC Advisors(Suomi) aloittavat yhteistyön jossa asiakaskokemuksen hallinta, laadun ja co-creationin kehittäminen liittyvät tietojohtamisen menetelmiin ja alustaan. Tietoa voidaan kerätä monen syyn vuoksi, asiakkuuksien kehittämiseen, strategian tarpeisiin, innovaatiotoimintaan ja kilpailijoiden analysointia varten. Oman erityisen osa-alueen muodostaa heikot signaalit joiden avulla mahdollistetaan muun muassa esimerkiksi markkinamuutosten ennakointi.


Toimipisteen manageri näkee asiakaspalautteiden muutoksen, pystyy luomaan kontaktipisteen seurannan ja tekemään suunnitelman niiden toiminnan edistämiseksi. Alerting toiminnalla reaktioajat asiakaspalautteeseen minimoidaan. Näiden lisäksi asiakaskäyttäytymistä voidaan seurata ja kommunikaatiota lisätä co-creation toiminnalla. Asiakaspalaute saadaan SoMe:n, POS / palvelutiskin kyselyiden on-line tai manuaalisen paperiversion tiketing -toiminnalla "dash boardille", johon myös voi olla integroituna SAS/BI, Salesforce tai muita CRM sovelluksia standardi API:n kautta. Sentimenttianalyysin tuloksin saadaan tietoa myös AI -sovellusten integroinnilla.


Kosketusnäyttökysely voi olla myös monitasoinen. Syventäen asiakkaan antamaa palautetta ja/tai subjektiivista näkymää ko. tapahtumaan.Palautteen kerääminen asiakaspisteen yhteydessä antaa "tuoretiedon" yhden kanavan asiakkkaan käytettäväksi, tällöinkään ei riitä "hymynaaman" hyvä vai huono vastaus, tarvitaan myös subjektiivinen tuntemus ja mahdollsesti muutakin taustatietoa asiakaskokemusta täydentämään. Kuiluanalyysin myötä palvelu ja miten koimme ko. tilanteen luo pohjaa paljolle. Palveluiden kehittämisen ennakoinnissa olemme saaneet loistavia tuloksia on-line haastatteluillamme. Kustannukset -50%, uudet palautteet +45%, uudet palvelut +60%. Nyt liitämme mukaan ohjatun kehittämisen välineet ja sentimentin sekä semantiikan vaikutukset ennakoinnin toteuttamisessa. Nykyinen predictive perusteiset ennusteet ovat pääsääntöisesti tilastoja, niiden muutosta ja määrällisesti laskennallista tietoa. Muutosten ennakoinnissa laadullisen tiedon tausta luodaan odottamaan heikkojen signaalien tuottamaa tietoa josta jalostetaan systematiikan ja joissain tapauksissa AI:n avulla muutosten ennakoinnille erilaisia aikajana ratkaisuja sekä sisältöä. Tarjoamme yhdessä loistavat mahdollisuudet T&K ja innovaatio, myynti, markkinointi, strategia ja laatujohtajille tehdä asioita paremmin ja tehdä parempaa tulosta osaamisellaan. Kustannustehokkaasti ja nopeasti. Lisätietoja, ForeC Advisors / Asko Horttanainen.

2 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki